0703 - 37 60 54urban.eriksson64@telia.com

Kakel i Kalix

Kakel i Kalix

Om du vill ha nytt kakel i Kalix eller i någon stad eller ort i dess omnejd, så har du sannerligen kommit till rätt företag. Vi kan med skicklighet, engagemang och pålitlighet ge dig ett arbete och ett resultat som du verkligen kan vara helt nöjd med. Vi arbetar alltid noggrant och enligt de direktiv och önskemål, som kunden i fråga har. Oavsett om du vill ha litet- eller mycket hjälp, så är vårt företag ett mycket passande val. Våra medarbetare kan hjälpa dig att erhålla ett golv, som är i enlighet med dina drömmars golv.

Tjänster

Vi erbjuder det mesta som rör golvläggning och kakel. Vi kan vara behjälpliga inom bland annat mattläggning, badrumsrenovering, kakel, klinkers, helhetslösningar badrum, klickgolv, trävinyl, flytspackling, golvavjämning med mera. Vi samarbetar med många firmor inom bygg, el och vvs, för att du skall få ett resultat som du verkligen kan vara stolt över.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av våra tjänster, så är du varmt välkommen att höra av dig. Vi kan berätta mera om hur vi arbetar. Tillsammans kan vi med dig diskutera en bra och optimal lösning, som är helt anpassad efter dig och dina önskemål. Kom ihåg att vi vill vara den firma som du kontaktar allra först, då du är i behov av hjälp med att inrätta nytt kakel i Kalix eller dess omnejd.

Begär en offert

Vi erbjuder gratis offert. Detta är väldigt bra, då man inte vill bestämma sig på studs, utan vill fundera i lugn och ro hemma. Om du vill ha mer information kring detta, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Urban Eriksson Golv och Kakel. Vi har stor kunskap inom offerter och hur dessa fungerar.